BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 Biberli Poğaça

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
cute_queen
prenses
prenses
cute_queen


Kadın
Mesaj Sayısı : 20
Ruh hali : Biberli Poğaça Ssstt10
takım : Biberli Poğaça 1447
gücü :
Biberli Poğaça Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Biberli Poğaça Right_bar_bleue

Kayıt tarihi : 29/09/08

Biberli Poğaça Empty
MesajKonu: Biberli Poğaça   Biberli Poğaça EmptyPtsi Eyl. 29, 2008 11:56 am

Malzemeler;

2 adet ekmek hamuru (ekmek fırınlarından temin edebilirsiniz)
1 adet büyük boy soğan
2 yemek kaşığı susam
1 yemek kaşığı biber salçası
1 çay bardağı sıvı yağ
Margarin
Hazırlanışı;

Soğanı çok küçük parçalar halinde doğrayalım. Ardından bir kaba soğanları, biber salçasını, sıvı yağı ve susamları koyalım ve iyice karıştıralım. Ekmek hamurunu yumurta büyüklüğünde parçalar halinde elimizde yuvarlayalım. Margarin ile yağlanmış tepsiye dizelim. Elimizle üzerine biraz bastıralım. Şekil verdiğimiz hamurların üzerlerine diğer kaptaki karışımdan sürelim. Hamurların kabarması için hazırladığımız tepsiyi oda sıcaklığında 15 dakika bekletelim. Önceden ısıtılmış fırında 170 derecede 25 dakika pişirelim. Çıkardıktan sonra biraz bekleyip servise sunalım. Afiyet olsun.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Biberli Poğaça
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR :: GENEL KÜLTÜR :: Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: